Beleggen vanaf je telefoon? Welk abonnement moet je dan kiezen?

Ben je geïnteresseerd in beleggen? Dan is het wel slim om genoeg mb’s te hebben in je telefoonabonnement. Waarom hoor ik je zeggen, omdat je niet altijd thuis bent en je waarschijnlijk niet overal wifi hebt. Als je dit niet hebt is het belangrijk dat je genoeg mb’s hebt om ook zonder wifi je beleggingen te kunnen bekijken. Maar welk abonnement moet je dan precies kiezen?

Vergelijk abonnementen

Een goede optie om erachter te komen welk abonnement je nodig hebt is om ze met elkaar te vergelijken. Zo maak je in eerste instantie een wensenlijstje en eisen waar je abonnement aan moet voldoen. Aan de hand daarvan kan je verschillende abonnementen met elkaar vergelijken. Om verschillende abonnementen gemakkelijk met elkaar te kunnen vergelijken kun je online vergelijkers gebruiken. Op de site vul je je wensen in en dan komen er verschillende aanbiedingen uit. Aan de hand daarvan kun je beslissen welk pakket het beste voor jou is. Het kan dus zomaar zijn dat je je huidige pakket kunt vervangen voor een beter abonnement wat beter past bij jou voorkeuren. En met een beetje geluk is deze nog goedkoper als je huidige abonnement. Win win dus.

Misschien is prepaid simkaart iets voor jou

Een sim only prepaid van prepaidsimkaarten.nl zou ook een goede optie kunnen zijn. Met een prepaid simkaart kun je zelf bepalen wat je wanneer nodig hebt. Een prepaid kaart is heel gemakkelijk, je koopt een simkaart en deze waardeer je op voor een bedrag. Je kunt de simkaart zo hoog op waarderen als je zelf wilt. Het voordeel van een prepaid simkaart is dat deze niet na een maand verloopt. Als je dus nog niet door je mb’s of belminuten bent aan het eind van de maand dan verlopen deze niet. Deze blijven staan tot je deze hebt gebruikt. Wanneer je deze allemaal hebt verbruikt is het de bedoeling dat je de simkaart weer opnieuw opwaardeert. Zo kan je er weer een tijdje mee.

Wat heeft beleggen hiermee te maken?

Nu hoor ik je denken, en nu? Nu weet je wat de voordelen van een prepaid simkaart is en hoe je gemakkelijk verschillende abonnementen kan vergelijken. Dit kan op dit moment een beetje irrelevant zijn. Maar als jij je geld hebt belegd is het natuurlijk wel fijn dat je dit de hele dag door kunt controleren als het jou uitkomt.

Dit kunnen controleren kan alleen als je genoeg mb’s hebt. Als je niet in de gelegenheid bent tot een wifi-netwerk. Het is dan wel belangrijk dat je genoeg mb’s hebt. En om erachter te komen of je genoeg mb’s hebt kan het handig zijn om je eigen abonnement te bekijken en eventueel vergelijken met andere abonnementen die misschien een betere deal aanbieden. Zo bespaar je geld en kun je geregeld je beleggingen controleren. Want daar gaat het immers allemaal om. Het is dus zeker belangrijk dat je het juiste abonnement hebt voor je telefoon. Regel je dit niet goed dan kan je niet altijd je beleggingen bekijken en eventueel veranderen als dat nodig is.