Hoe kies ik een bookmaker?

Als beginnende gokker ben je het tegengekomen, of je gaat het nog tegenkomen: hoe kies je een goede bookmaker? Je hebt hoe dan ook veel keuze uit online gokaanbieders. Wereldwijd zijn honderden (online) bookmakers te vinden. Allen beschikken ze over min of meer hetzelfde spelaanbod, maar toch zijn er ook verschillen waar jij als speler verdacht op moet zijn. Zo spelen betrouwbaarheid, spelaanbod, betaalmethoden en de aan- of afwezigheid van een mobiele app een grote rol in de keuze voor een bookmaker. Hoe maak je de juiste keuze?

Wat vinden andere mensen van de bookmaker

Voordat mensen een account aanmaken bij een bepaalde gokaanbieder, zijn veel van hen vooral geïnteresseerd in de (onafhankelijke) mening van (ex-)spelers en experts. Het is niet eenvoudig om zelf alle research voor een geschikte gokaanbieder te moeten doen, maar dat hoeft ook niet. In de reviews lees je alles over betrouwbaarheid, betaalmethoden, support bij het platform en de onderscheidende factoren van het casino ten opzichte van concurrenten. Niet alle reviews zijn even betrouwbaar, en daarom zijn officiële review-platformen vaak de beste optie als je een onafhankelijke beoordeling wilt ontvangen van een online gokaanbieder. Welke onderscheidende elementen hebben we dan over?

Bonussen voor nieuwe en bestaande spelers  

Met meer geld kunnen gokken op sportevenementen: dat willen we allemaal wel! Daarom laten veel spelers hun keuze voor een bookmaker ook afhangen van de bonussen. Een 100% welkomstbonus tot 100 euro over het gestorte bedrag op je pas geopende account is natuurlijk interessanter dan een 50% welkomstbonus tot 50 euro. En ook terwijl je speelt bij een bepaalde bookmaker wil je graag nieuwe bonussen ontvangen. Het zorgt voor een ruime bankroll en net iets meer ruimte om écht vrijuit te gokken. Een goede bookmaker kiezen? Maak gebruik van bestaande bronnen, statistieken en reviews.