Lean Finance opleiding bij Staan Finance Academy

Staan is een slimme, betrokken en eigenwijze partner voor interim finance & recruitment. Staan zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats wordt gezet, om zo bij te dragen aan het succes van hun opdrachtgevers. Hoe zorgt Staan ervoor dat jij zometeen de juiste persoon in je bedrijf hebt? Een onderdeel van Staan is de Staan Finance Academy, waar Staan mensen zelf opleidingen en cursussen aanbiedt op het gebied van Finance. Daarmee zorgt Staan ervoor de juiste persoon bij jou op de juiste plek te hebben. 

De opleidingen die Staan Finance Academy aanbiedt gaan over CMA (Customer Management Accountant), een Leadership-programma, Masterclasses zoals Mastering Cashflow, Restructuring, Consolidate en ook Power BI, Lean, Agile, Business English for Financials en meer. Kortom voor al je finance opleidingen / cursussen ben je bij Staan Finance Academy aan het juiste adres. 

Lean opleiding van Staan Finance Academy

Een Lean opleiding is ook een van de opleidingen die de Staan Finance Academy aanbiedt. Wat is Lean Finance? Lean richt zich op het zo organiseren van processen en de besturing daarvan, dat de waarde voor de klant wordt vergroot. De focus van Lean ligt primair op procesverbetering en kwaliteitsverbetering, met kostenreductie als secundaire effect. Staan biedt twee soorten Lean opleidingen aan: een Lean Yellow belt opleiding en een Lean Green belt opleiding. 

Lean Yellow belt opleiding

Met de Lean Yellow belt opleiding word jij in korte tijd de juiste collega die weet hoe die Lean moet implementeren. Daarmee weet je ook de processen te verbeteren. Als Yellow belt herken je verspilling, weet je hoe je ‘quick wins’ moet implementeren en wat de meest gebruikte Lean technieken zijn. Als Yellow belt is de stap naar de Green belt snel gemaakt.

Lean Green belt opleiding

Na deze cursus ben je een belangrijke bestuurder van continue verbetering in Finance, maar ook daarbuiten. De Lean filosofie is voor jou helemaal duidelijk. Je beheerst de technieken voor het begrijpen en oplossen van problemen met betrekking tot vooruitgang. Daarnaast beschik je over de vaardigheden om op een inspirerende wijze verbeter- en veranderingsprocessen te leiden. 

Kijk bij Staan Finance Academy voor meer informatie en hoe je je kan aanmelden voor een Lean Finance opleiding.